logo
uil

Nieuws

Augustus 2017: We zijn aan het pannen leggen toe. Parttime in je eentje bouwen gaat nou eenmaal niet zo snel, maar het gaat langzaam maar zeker vooruit!

Maart 2017: De winter is voorbij; weer verder met het dak. Mooi gezicht hoor, de zonnestralen tussen de balken door.

Oktober 2016: De zware ijzeren spanten zijn klaar. Nu nog zorgen dat ze boven komen: hup, tillen! 🙂

Augustus 2016: Ziezo, de vloer zit erop. Wat een gedoe om die geleverd te krijgen! (levertijd van 28 weken) Nu snel aan de slag met het dak.

April 2016: Wat een natte winter hebben we achter de rug. Maar het begint nu op te drogen! Binnenkort gaan we weer aan de slag. De verdiepingsvloer is als eerste aan de beurt!

November 2015: We schieten al aardig op met de begane grond. Nu ligt het even stil, er is zoveel water gevallen! Zorgen dat er geen overstroming komt!

Oktober 2014: Het waterwerk wordt gemetseld in een mooi oud verband. Er blijken meer stenen in het waterwerk te zitten dan in een gemiddeld vrijstaand huis!

Juni-september 2014: De kelder wordt geplaatst.

April 2014: We beginnen met de voorbereidingen voor de bouw. Vanwege de kelder die onder de watermolen komt, bestaan die voorbereidingen vooral uit veel graaf- en heel veel pompwerk.

Oktober-november 2013: We besluiten nog een paar dingen in de bouwvergunning te wijzigen. De wijzigingen ligt bij de gemeente ter beoordeling.

Augustus-september 2013: Het bouwvlak is uitgezet, we zijn druk met inkoop van bouwmaterialen. De gemeente komt langs om gezamenlijk het peil vast te stellen.

Juni 2013: De bouwvergunning voor watermolen Uylenborgh is binnen!